Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / HAK; Oprez zbog mokrih prometnica, neke dionice oko Karlovca zatvorene

HAK; Oprez zbog mokrih prometnica, neke dionice oko Karlovca zatvorene

Oprezno treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru i Slavoniji, upozorava u srijedu ujutro Hrvatski autoklub.

Za sve skupine vozila otvoreni su: autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče (vozi se uz ograničenje brzine od 60km/h od tunela Bristovac do vijadukta Božići, zbog jakog vjetra), DC27 Gračac-Zaton Obrovački, DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, Krčki most, Paški most.

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Čavle i Delnice otvorena je samo za osobna vozila (obilazak za ostala vozila je starom cestom (DC3) kroz Gorski kotar).

Zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila) na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja.

Zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina) na: Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene, autocesti A7 Draga-Šmrika, lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica.

Zbog prometne nesreće na dionici Jadranske magistrale (DC8) između Dubrovnika i Trstena u mjestu Zaton vozi se suženim kolnikom.

Zbog poplava prekinut je promet: DC36 Karlovac-Šišljavić, u mjestima Koritinja, Gradec Pokupski i Lijevo Sredičko, DC47 Hrvatska Dubica-Dvor u mjestima Kuljani, Zamlaća i Rosulje, ŽC3231 Glina-Veliki Obljaj u mjestu Šibine, ŽC3223 Topusko-Maljevac u mjestu Staro Selo, ŽC3156 Žažina-Mala Gorica, LC33086 Donje Selište-Skela.

Zbog srušenih stabala prekinut je promet na Sljemenskoj cesti.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove redovito.

Granični prijelazi

Teretna vozila na izlaz iz zemlje na GP Bregana čekaju između jednog do dva sata, a na GP Bajakovo i Tovarnik do jednog sata.

novo.hr

foto: arhiva.nh

Tagovi: , ,