Jose Mourinho došao je u Zagreb pogledati utakmicu Hrvatske i Ukrajine, a spekulira se da mu je glavni cilja transfer Perišića u Manchester United.

Engleski klub navodno je pripremio ponudu od 40 milijuna eura, no talijanska Gazzetta dello Sport tvrdi kako Inter traži 60 milijuna.

Inter navodno ne namjerava razmatrati ponude ispod tražene cifre, jer je Perišić u svim planovima milanskog kluba, piše gol.hr. Dakle, da bi ga Inter prodao, morala bi doći ponuda koja „izbija iz cipela“, a to nije 40 milijuna eura.

Gazzetta piše da u Interu smatraju kako je Perišić krucijalan igrača „nerazzurra“ i da oko njega planiraju graditi buduću momčad.

Talijanski dnevnik doznaje da je ideja čelnika Intera da na ljeto prodaju Evera Banegu ili Marcela Brozovića te da na taj način ispune uvjete UEFA-ina financijskog fair-playa za ovu sezonu, a potom na temelju proračuna od 150 milijuna eura za sljedeću sezonu krenu u ozbiljnu kupovinu.

Manchester United nije jedni engleski klub koji je živo zainteresiran za Perišića. Navodno su ozbiljno „zagrizli“ još Liverpool i Chelsea.

Ako bi Perišić napustio Inter za 40 ili više milijuna eura, postao bi najskuplji hrvatski nogometaš. Za sada rekord drži Mateo Kovačić koji je iz Intera prešao u Real Madrid za 31 milijun eura.

novo.hr
foto: goal.com