Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Ivanišević o suradnji s Đokovićem: Ovo je neka vrsta upoznavanja

Ivanišević o suradnji s Đokovićem: Ovo je neka vrsta upoznavanja

Goran Ivanišević pronašao je novi trenerski angažman. Dan uoči Wimbledona bio je na treningu s prvim tenisačem svijeta Novakom Đokovićem, a kako je došlo do suradnje objasnio je srpskim novinarima u Londonu.

– Čudno je to, malo nenadan poziv prije neki dan. Malo me to iznenadilo jer sam taman putovao za Švedsku, htio je da dođem malo prije, ali imao sam već dogovoren Senior Tour. Jučer sam završio i jutros došao na prvi trening. Nažalost, izgleda da ću moći samo jedan tjedan biti tu jer opet imam obaveze koje pokušavam pomaknuti, ali je teško. Ipak, kada te zove Novak Đoković, onda se dosta stvari stavi sa strane, rekao je Ivanišević za Sportklub.

– Velika stvar i veliko priznanje za mene kao trenera jer ne bira on bilo koga. Drago mi je što su izabrali mene i što je Marijan Vajda suglasan. Super je bilo na prvom treningu i nadam se da će suradnja potrajati.

Na koliko je dogovorena suradnja?

Ovo je kao neka vrsta probe, upoznavanja. Znamo se mi, bio sam puno puta s njim na terenu, ali s druge strane. Prvi put sam s ove strane. Pričali smo o mojem viđenju njegove igre i tehničkim stvarima. Sad ćemo se bolje upoznati pa sjesti i vidjeti.

novo.hr

foto: tw.tennisPhotos