Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Jennifer Aniston: “Kada sam to saznala, srušio mi se svijet”

Jennifer Aniston: “Kada sam to saznala, srušio mi se svijet”

Jennifer Aniston završila je sa snimanjem ‘Prijatelja’ 2004. godine i tada je bila spremna za zasnivanje obitelji s tadašnjim suprugom Bradom Pittom.

Ali umjesto najljepše majčinske uloge, Aniston se našla u potpuno neočekivanoj situaciji – njezin brak se raspao, a njezin život je krenuo u potpuno drugačijem smjeru od planiranog.

Glumica nikada nije krila koliko ju je taj razvod pogodio, a znala je priznati i da nikada nije prestala niti će prestati voljeti bivšeg muža. Stoga je potpuno razumljivo shvatiti s koliko boli je Aniston promatrala što se događa u životu Brada Pitta i u njegovoj vezi s Angelinom Jolie.

Kemija između Pitta i Jolie dogodila se tijekom snimanja filma Mr. and Mrs. Smith, baš u vrijeme kad je Aniston snimala posljednje scene kulnih ‘Prijatelja’. Od Brada i Angeline dogodila se Brangelina, par se zaljubio, a Pitt i Aniston u siječnju 2005. objavili su da se razvode.

Potpuno se slomila u intervjuu

Ti mjeseci bili su najteži u životu Jennifer Aniston, a emotivni detalji iz intervjua za Vanity Fair iz te godine sad su isplivali na površinu. Tada 36-godišnja glumica slomila se u intervjuu nakon što joj je novinar otkrio glasine da je Angelina trudna, a sve se događalo još prije nego je razvod bio okončan.

Novinar je otkrio da je Aniston u intervjuu izgledala kao da joj je netko zabio nož u srce. Plakala je nekoliko minuta u potpunoj tišini, nije se mogla kontrolirati. Suze su joj se samo slijevale niz obraze, samo je kimnula glavom u nemogućnosti da od tuge uopće odgovori na pitanje.

Pitt je tvrdio da nije zbog druge žene

Na pitanje je li vjeruje tračevima da su Brad i Angelina imali vrlo ozbiljnu izvanbračnu ljubavnu vezu, Angelina je izjavila da je svjesno odabrala vjerovati svom suprugu: “Nakon svega, ništa me ne bi iznenadilo, ali odabrala sam mu vjerovati.” Kako su njihovi zajednički prijatelji otkrili, Brad je još prije uvjeravao Jennifer da on mora shvatiti što želi u životu – kao samac. I pritom tvrdio da njihov razvod “nikako nije zbog druge žene.”

Oprostila mu je za svu bol

Ipak, njezino povjerenje uzdrmano je nakon što je u travnju te 2005. godine vidjela fotografije na kojima se Brad poput oca igra s Angelininim posvojenim sinom Maddoxom, prenosi Miss7.

Nisam robot, naravno da sam imala razdoblja bijesa, sramote i boli. Jednostavno ne znam što se dogodilo, mnogo toga ne razumijem i ne znam i vjerojatno nikada neću saznati“, priznaja je Aniston i dodala: “Moram vjerovati da postoji razlog za sve što se dogodilo, u suprotnom to je doista okrutno.” Angelina i Brad su se razveli 2016., a još uvijek vode pravne bitke oko skrbništva.

Pitt je ostao dobar prijatelj s Aniston, a ona je jednom prilikom izjavila da mu je oprostila za bol koju joj je nanio.

N.H.

foto: scr.yt