Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Juričan: “Bandiću smjesti ljude kojima je potrebno u svoje nekretnine, jer su to građani ionako platili”

Juričan: “Bandiću smjesti ljude kojima je potrebno u svoje nekretnine, jer su to građani ionako platili”

Nakon teškog potresa koji je zadesio Zagreb i zagrebačko područje javio se i režiser Dario Juričan putem svog Facebook profila. Njegova “meta” ponovno je gradonačelnik Milan Bandić kojega ovaj put poziva da ljude kojima su stradali domovi, smjesti u nekretnine koje sam posjeduje.

GRADONAČELNIČE, UDOMITE LJUDE U STANOVE KOJIMA OSOBNO RASPOLAŽETE:


Gradonačelniče Bandić,
kucnuo je trenutak za vašu milost, za vašu solidarnost s građanima!
Kao što dobro znamo, vi gradonačelniče samo u Zagrebu koristite i raspolažete, osim stana u Bužanovoj, sa četiri stana (na Gračanskoj cesti, Krugama, Horvaćanskoj, u Bužanovoj od brata Drage Bandića), a ja vam predlažem da ih stavite na raspolaganje stanovnicima Zagreba koji su zbog potresa ostali bez svog doma i završili na cesti.


Zagrepčani su sve te vaše stanove platili, gradonačelniče, a sada je trenutak da iskoristite ovaj povijesni izazov i kao veliki humanist pomognete svojim sugrađanima u nevolji.


U nadi da ćete stanove još danas zagrijati i napuniti u njima frižidere te tako na osoban način odgovoriti na povijesni izazov koji ove nevolje stavljaju pred Zagrepčane, ja vas srdačno pozdravljam!


Dario Juričan, gradonačelnik svemira

novo.hr

foto: fb.Jurican