Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Juričan objavio sliku mladog Sanadera u tramvaju: “Želim vam pravedno suđenje! Uvjeren sam da ste nevini”

Juričan objavio sliku mladog Sanadera u tramvaju: “Želim vam pravedno suđenje! Uvjeren sam da ste nevini”

Redatelj Dario Juričan u četvrtak se na svom Facebook profilu osvrnuo na suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu u slučaju Fimi media. Sanader je jučer, iznoseći svoju obranu, kazao da je puno novaca zaradio prije rata, kada je radio u Austriji.

Juričan je objavio sliku mlađeg Sanadera u jednom zagrebačkom tramvaju te napisao:

“Šjor Ivo Sanader,

neka mi bude oprošteno što nemam vremena za ljubavno pismo, jer moju potpunu posvećenu ljubav ima samo jedan zagrebački genije, ali evo koristim priliku da vam se kratko javim.

Primjetio sam da imate problema sa sjećanjem, pa dozvolite da vam pomognem.

Na sudu ste jučer ustvrdili da ste prije devedesetih zaradili od austrijskog Meyerpressa 600.000 eura.

Evo, prilažem fotku koja potvrđuje vaše navode: u najboljem odjelu i finoj torbici vraćate se iz Vjesnika mercedesom kući, jer ste upravo dogovorili lukrativnu prodaju erotskih fotografija tvrtke Meyerpress.

Ili ipak priča ide da ste, šjor Ivo, mali pokisli jado koji se vraća iz Vjesnika tramvajem kući, a u zgužvanom torbanjku nosite erotske fotografije tvrtke Meyerpress.

Želim vam pravedno suđenje. Uvjeren sam da ste nevini.

Nadam se da će gospođa Kolinda Grabar Kitarović naći vremena, kojeg sada ipak ima malo više, te svratiti i do vas kada bude Milanu Bandiću, rezaču etiketa, nosila kolače”, piše Juričan.

N.H.

foto: fb.DJuričan