Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/tehnologija / Kako prestati pratiti druge na društvenim mrežama, a da oni ne znaju za to?

Kako prestati pratiti druge na društvenim mrežama, a da oni ne znaju za to?

Sigurno ste barem jednom poželjeli diskretno filtrirati poruke koji vam odašilju neki vaši prijatelji na društvenim mrežama, ali niste znali kako to uraditi. Stvar je jednostavna i za to će vam trebati samo nekoliko sekundi, prenosi Tportal. Evo i kako…

Facebook

Svi mi imamo prijatelje koji svakodnevno objavljuju previše slika svoje djece ili kućnih ljubimaca, šire svoj glazbeni neukus ili propagiraju političke stavove koji se najblaže rečeno ne slažu s vašima. Srećom, postoji jednostavan način da uklonite njihove postove iz feeda. Jednostavno otvorite njihov profil, kliknite gumb sa strelicom u blizini oznake ‘Pratim’ i kliknite ‘Prestani pratiti…’.

Twitter

Isključiti nečiji račun na Twitteru najlakša je stvar na svijetu. U aplikaciji ili na Twitterovoj internet stranici odite na profil osobe koju više ne želite pratiti. Kliknite ili dodirnite izbornik s tri točke, a zatim odaberite opciju ‘Mute@…’. Korisnika ćete i dalje slijediti, on će vam moći poslati poruku, ali više nećete vidjeti njegove tweetove u feedu.

Instagram

Imate dobrog prijatelja ili bliskog rođaka koji vas redovito zatrpava objavama, a vi ga iz nekog razloga ne možete prestati pratiti, upotrijebite opciju Mute. Pritisnite tri točkice kraj objave korisnika kojeg želite utišati i na ekranu će se pojaviti meni na kojem ćete kjliknuti opciju ‘Mute’. Potom će vas se prikazati opcije ‘Mute Posts’, ‘Mute Stories’ ili ‘Mute Posts nad Story’. Odaberite opciju koju želite i nastavite sa svojim životom.

novo.hr

foto: FB