Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Kaufland povlači s tržišta nekoliko vafel proizvoda s krem punjenjem

Kaufland povlači s tržišta nekoliko vafel proizvoda s krem punjenjem

Iz Kauflanda su u ponedjeljak izvijestili da iz predostrožnosti, radi zaštite potrošača, s tržišta dobrovoljno povlače nekoliko K-Classic vafel proizvoda s krem punjenjem, jer mogu sadržavati kikiriki u količini većoj od one istaknute na ambalaži.

Riječ je o K-Classic vafel proizvodu s krem punjenjem okusa kakaa 175 grama, K-Classic vafel proizvodu s krem punjenjem okusa kakaa 500 g, K-Classic vafel proizvodu s krem punjenjem okusa kokosa 175 g, K-Classic vafel proizvodu s krem punjenjem okusa lješnjaka 175 g, K-Classic vafel proizvod s kremastim punjenjem s okusom vrhnja 175 g, Sweet vafel proizvod s krem punjenjem s kakaom 360 g i Sweet vafel proizvod s krem punjenjem okusa lješnjaka 360 g.

S tržišta se povlače navedeni proizvodi svih rokova trajanja, navode iz Kauflanda. Napominju da navedeni proizvodi mogu sadržavati kikiriki u količini koja je veća od one istaknute na ambalaži, na kojoj se navodi da se radi o kikirikiju u tragovima.

“Kod osoba koje su alergične na kikiriki, pri konzumaciji navedenih proizvoda nije isključena alergijska reakcija. Stoga te kupce molimo da ne konzumiraju navedene proizvode”, ističu iz Kauflanda.

Kupci koji nisu alergični na kikiriki, proizvode bezbrižno mogu konzumirati. Kaufland je, kako navode, navedene proizvode iz predostrožnosti već povukao iz prodaje.

Iz tog trgovačkog lanca poručuju kako u svim njihovim poslovnicama potrošači proizvod mogu vratiti uz povrat novca i bez predočenja računa.

D.B./h

foto: Retail Magazine