Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Kevin Rimane iz PSG-a došao u Istru 1961

Kevin Rimane iz PSG-a došao u Istru 1961

Dojučerašnji nogometaš PSG-a, 27-godišnji stoper Kevin Rimane, koji je dijelio svlačionicu s Neymarom i Mbappeom, novi je član Istre 1961 te je u petak predstavljen na konferenciji za novinare održanoj u Puli.

Premda zvuči nestvarno, unatoč tome da se radi o stoperu B momčadi, koji je za prvi sastav početkom godine odigrao susret u francuskom Kupu, Rimane je doputovao u četvrtak u Pulu i već se u petak pridružio svojim novim suigračima na treningu.

Vijest je odjeknula u nogometnim krugovima, a pulski prvoligaš koji se bori da izbjegne pretposljednju poziciju i nove kvalifikacije za ostanak u prvoligaškom društvu, osigurao si je vrsnog igrača koji je u ritmu treninga i utakmica, s iskustvom igranja druge i treće francuske lige te ponekom utakmicom u prvom sastavu Parižana. Prema raspoloživim informacijama Rimane je u Pulu došao do ljeta, s mogućnošću produženja ugovora na godinu dana.

“Meni je isto igrati s igračima PSG-a ili Istre 1961, sve su to ljudi od krvi i mesa. Sretan sam što sam došao u Istru. Znam da je klub u teškoj situaciji i baš takvu situaciju smatram kao odličnu priliku da još više napredujem te da pomognem klub da se izvuče iz ove situacije”, kazao je Rimane.

novo.hr

foto: scr.yt