Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/turizam / Kolona kod Lučkog kilometar, na Krčkom mostu četiri; kolona i na Istarskom ipsilonu

Kolona kod Lučkog kilometar, na Krčkom mostu četiri; kolona i na Istarskom ipsilonu

Kolona vozila pred naplatom Lučko u nedjelju rano popodne duga je jedan kilometar, na Krčkom mostu četiri kilometra prema otoku, a vozila su u koloni i na Istarskom ipsilonu.

Na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići povećana je gustoća prometa između Zagreba i Zadra u oba smjera, pred naplatama Lučko i Demerje u smjeru Zagreba kolona je oko jedan kilometar, a zbog prometne nesreće kod čvora Bosiljevo I u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom usporeno.

U kolonama u pokretu uz povremene zastoje vozi se između Ogulina i Zagreba u oba smjera te između odmorišta Jasenice tunela Sveti Rok u smjeru Zagreba, izvijestio je u nedjelju Hrvatski auto-klub.

Na A3 Bregana-Lipovac također je povećana gustoća prometa na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin u smjeru Bregane te prema naplati Lučko iz smjera čvora Buzin (A1) u smjeru mora, kao i na A7 Rupa-Rijeka-Šmrika između Rupe i Šmrike u oba smjera te na izlaznom kraku čvora Učka u smjeru Istre i Opatije.

Kolona je na Istarskom ipsilonu, na čvoru Učka u smjeru Rijeke.

Na DC1 zbog prometne nesreće u mjestu Prijeboj vozi se jednim trakom usporeno.

Na Jadranskoj magistrali usporen je promet na dionicama Crikvenica-Novi Vinodolski, Zadar-Šibenik, Split-Omiš-Makarska, Dubrovnik-Karasovići.

Na Krčkom mostu kolona u smjeru kopna je od Njivica, a u smjeru otoka Krka, oko četiri kilometra.

N.H./H

foto: fah