Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Konstrakta oprala ruke na pozornici u Torinu i izazvala ovacije publike!

Konstrakta oprala ruke na pozornici u Torinu i izazvala ovacije publike!

Ana Đurić Konstrakta predstavila je Srbiju u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga u Torinu s pjesmom “In corpore sano”.

Konstrakta je s pjesmom “In corpore sano”nastupila treća po redu od ukupno 18 izvođača, a mjesta u finalu ima za samo još njih 10.

Nastup nije mijenjala pa je i ovaj put na pozornici nekoliko puta oprala ruke vodom koju je donijela u lavoru.

Pobjednica ovogodišnje Beovizije već je prije Eurosonga privukla veliku pažnju zbog neobičnih stihova svoje pjesme u kojima, među ostalim, pjeva o zdravoj kosi Meghan Markle i tome kako nema zdravstvenu knjižicu.

Konstrakta se ovim nastupom upisala i u povijest Eurosonga kao prva izvođačica koja je pjevala na latinskom jeziku, a usto ga je kombinirala i sa srpskim i jedina je ovogodišnja predstavnica koja u pjesmi nema stihove na engleskom jeziku.

Predstavnica Srbije zbog svega navedenog privukla je veliku pažnju obožavatelja Eurosonga i na kladionicama je na 10. mjestu za pobjedu na natjecanju, pa su joj šanse za prolazak u finale dosta velike.

Prije nego što je krenula u samostalne vode, Konstrakta je bila dio benda Zemlja Gruva, podsjeća dnevnik.hr. Za svoje umjetničko ime je jednom prilikom rekla da to znači racionalno i emotivno u jednom. Ana je inače završila arhitekturu te je ponosna majka dvoje djece.

N.H.

foto: scr.yt

Tagovi: ,