Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Lovro Majer nakon pobjede Dinama: Jako sam sretan, možemo biti zadovoljni

Lovro Majer nakon pobjede Dinama: Jako sam sretan, možemo biti zadovoljni

Najbolji igrač u Dinamovoj pobjedi protiv Omonije u drugom pretkolu Lige prvaka bili su Kristijan Jakić i Lovro Majer koji su zabilježili po asitenciju i gol.

Teška utakmica, znali smo da su oni dosta dobar protivnik i da ćemo se trebati namučiti da postignemo pogodak. Mislim da smo cijelu utakmicu bili bolji i dominirali te zasluženo slavili. Možda smo mogli i više, ali ne treba gledati pobjedi u zube, rekao je Jakić nakon utakmice.

“Nakon utakmice protiv Slaven Belupa, mali pritisak smo imali da smo morali dobiti utakmicu. Teški su bili uvjeti, malo i teren nije kako treba, ali dali smo sve od sebe te zasluženo pobijedili, dodao je Jakić.

I Majer je bio zadovoljan nakon prvog susreta drugog pretkola.

Jako sam sretan, napravili smo ono što htjeli i prije utakmice, možemo biti zadovoljni. Dobra su momčad, ali zadovoljni smo rezultatom, rekao je Lovro Majer.

Jako su kvalitetna ekipa kad su izbacili Zvezdu. Možda najteži mogući protivnik u ovoj fazi natjecanja, no bili smo spremni, dodao je Majer. – Neće biti lako u uzvratu, ali bit će i njima vruće. Nema puno odmora, ali to nama i odgovara. Najljepše je kad se igraju utakmice,” zaključio je Majer.

T.R.

foto: arh.nh