Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Metličić Horvatu: “Cveba, vrime je! Ovo je ponašanje sramotno!”

Metličić Horvatu: “Cveba, vrime je! Ovo je ponašanje sramotno!”

Ovo je sramota!”

Viknuo je to Petar Metličić nakon bizarnog istupa izbornika Hrvoja Horvata pred kamerom RTL-a, kada je ‘pantomimom’, bez riječi odgovorio na pitanje ostaje li izbornik.

Nikad ovo nisam doživio. Možemo pričati o uspjehu, neuspjehu, igračima, ali ovo je nepoštivanje svih – nastavio je Metličić pa naglasio:

Kako mi u Splitu kažemo: Cveba, vrime je! I svi koji su te ovdje doveli, vrime je. Izbornik ovakvim ponašanjem… Ljutit ćemo se što je mijenjao ili nije, što je pogriješio, ali ponašanje mu je nedopustivo.

Rezignirani Goran Šprem i Petar Metličić

Složio se i Drago Vuković: “Očito ima ‘push’

– Šokiran sam. Shvatio sam da nije do mikrofona, ne znam kako si to može dopustiti. Ostali smo paf gledajući. Očito ima dobar ‘push’ pa se može ovako ponašati.

Goran Šprem bio je mnogo oštriji:

Ovo je neuspjeh, koliko god to ružno zvučalo. Deveti smo, nismo osigurali ni kvalifikacije za OI, nismo odigrali kvalitetan turnir, nismo odigrali ništa u utakmici za koju smo znali 4-5 mjeseci da će biti ključna. Imali smo jedan zadatak, izboriti olimpijske kvalifikacije. Ovo nisu izborene kvalifikacije, ovo nam se dogodilo – rekao je i dodao o izborniku:

Ovaj Horvatov istup mi se ne sviđa, bizaran je. Cveba, oprosti, ali ovo je neprihvatljivo. Ne znam što je ovo bilo. On je izbornik hrvatske reprezentacije i to je bilo pitanje na koje mora odgovoriti, bilo što. Ovo je nekome možda smiješno, ali bilo je bezobrazno!, zaključio je Šprem.

N.H.

foto: scr.rtl