Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Mirela Španjol Marković predstavila novo izdanje knjige “Moć uvjeravanja”

Mirela Španjol Marković predstavila novo izdanje knjige “Moć uvjeravanja”

U četvrtak 8.12.2016. u HUB385 održalo se neobično poslovno-umjetničko događanje – promocija knjige ˝Moć uvjeravanja˝ autorice Mirele Španjol Marković u sklopu kojeg se održala istoimena konferencija u organizaciji Ciceron komunikacija. Ovo događanje je, kao i sama knjiga, objedinilo i umrežilo glumu, politiku, business i znanost.

publika-ja

  • Publika je zanimljivo pratila cijelu konferenciju

Neki od govornika bili su novinar N1 Petar Štefanić, dr.sc. Aleksandra Mindoljević Drakulić, suosnivač ZIP-a i Perpetuum Mobile Ivo Špigel, dr.sc. Nikolina Borčić, osnivač Locodelsa Stevica Kuharski, glumačka pedagoginja Simona Dimitrov Palatinuš te drugi uvaženi govornici. Prisutne je kroz događanje vodila komunikacijska savjetnica u Ciceron komunikacijama Ana Šimunović i novinar Saša Drinić, koji je ujedno i urednik knjige.

petar-stefanic

  • Petar Štefanić prenio je neka svoja iskustva moderatoru Saši Driniću

„Moć uvjeravanja“, novo izdanje priručnika za javni nastup i poslovno prezentiranje, otvara nam vrata svijeta umjetnosti lijepog govorenja osnažujući čitatelja praktičnim i primjenjivim alatima za bolje snalaženje u komunikacijskim izazovima današnjice. Knjiga je to koja je promijenila svijest o važnosti javnih nastupa u Hrvatskoj i regiji te postala obavezna literatura na mnogobrojnim sveučilištima.

omot

  • Knjiga moć uvjeravanja je idealan poklon za ovo blagdansko vrijeme

Novo izdanje donosi nova poglavlja, aktualne primjere iz prakse te osvježene teme. Knjigu su recenzirali regionalna direktorica ljudskih potencijala u Dukat Lactalisu Iva Kostelac Slijepčević koja je rekla sljedeće: ˝Već godinama opažam kako uspješni menadžeri kroz svoj govor postižu vjerodostojnost i uvjerljivost. O tome koliko je retorika važan alat za postizanje motivacije, svjedoci smo svakodnevno u poslovnom okruženju. Strukturiranim i sistematičnim pregledom, knjiga nas vodi kroz vlastita promišljanja i osvještavanja o svim unutarnjim i vanjskim faktorima koji utječu na naše govorništvo, originalnost i uspješan nastup. Mirelin priručnik za učenje retorike i javnog nastupa zasigurno će pomoći da kroz praktično znanje i tehnike dobijemo alat za ostvarenje velikih ciljeva. ˝

imag1889

  • Panel rasprava je bila vrlo zanimljiva

Stručnjak za političku komunikaciju Krešimir Macan u svojoj je recenziji istaknuo: ˝Kolegama koji se bave političkom komunikacijskom i političarima ova knjiga pruža pregled nužnih retoričkih alata bez kojih danas uopće ne smijete razmišljati o političkoj karijeri, uz sjajne primjere. Mirela je uspjela retoriku i govorništvo približiti masama, slijedeći sjajne domaće i strane uzore. Knjiga je stručna i pitka, što je, kako sama piše, teško postići kod govora, a kamoli kod knjige.

daniel-i-ana

  • Moderatorica Ana Šimunović sa zanimljivim sugovornikom, filmskim znalcem Danielom Rafaelićem

mirela-i-zoran

  • Autorica knjige sa suprugom Zoranom; “Obitelj mi je velika podrška ali ih i najteže uvjeravam u nešto”, rekla je, uz osmijeh – Mirela Španjol Marković

Novo, prošireno izdanje knjige “Moć uvjeravanja”, trebao bi pročitati svatko tko je svjestan važnosti komunikacije (online ili offline) u današnjem svijetu. Ova pitka, ali vrlo poučna i obrazovna knjiga promijenit će znatno vašu poslovnu i privatnu komunikaciju, na neku novu, višu i kvaliteniju razinu.

Dragan Bacinger

foto: Matija Šćulac