moda

Home / moda/Ostale vijesti/zdravlje i ljepota / Mojmira Pastorčić objasnila zašto je jučerašnju emisiju vodila bez trunke šminke

Mojmira Pastorčić objasnila zašto je jučerašnju emisiju vodila bez trunke šminke

Voditeljica i urednica emisije RTL Direkt, Mojmira Pastorčić, sinoć je emisiju vodila u nesvakidašnjem izdanju.

Pojavila se u popularnom ‘Direktu’ bez trunke šminke i iznenadila gledatelje. Iako smo navikli gledati uvijek besprijekorno dotjerane voditeljice, Mojmira je na kraju emisije otkrila i zbog čega se pred kamerama pojavila u prirodnom izdanju.

Možda ste primijetili da danas malo drukčije izgledam nego inače. E pa danas je No Makeup Day iliti dan bez šminke“, rekla je voditeljica na kraju emisije.

Možda ne u Hrvatskoj, ali u nekim drugim zemljama to je dan kad je bitno prirodno, dan kad trebate biti zadovoljni takvi kakvi jeste, dan kad je bitna osobnost, a ne ljepota. Dan kada nesavršenosti treba ponosno nositi, ne skrivati. Bitan je sadržaj, ne izgled, barem u ovoj emisiji. Hvala vam što gledate, pusa, bok” zaključila je u odjavi emisije.

Mojmira u ‘normalnom’ izdanju sa šminkom

Podsjećamo, Mojmira je preuzela RTL Direkt, nakon što je Zoran Šprajc napustio emisiju kako bi pokrenuo novi televizijski projekt.

N.H.

foto: RTL