Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/turizam / Na sajmu Nautika očekuje se više od 300 izlagača

Na sajmu Nautika očekuje se više od 300 izlagača

Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) će se od 20. do 24. veljače održati sajam Nautika na kojem će se predstaviti više od 300 izlagača s preko 280 plovila, najavili su u petak sa ZV-a.

Sajam će se održati u sedam paviljona, što je, kako navode, rast izložbene površine od 8 posto, a broja izloženih plovila za 11 posto.

Na sajmu će biti prisutni gotovo svi najznačajniji hrvatski brodograditelji – Pičuljan, Grginić jahte, Bura brodovi, Arba, Tušek, Bimex, Leidi, Ramina, JK Nautika, Barracuda, Sykora, Terra Nauta itd.

Zagrebački velesajam tijekom pet dana bit će mjesto susreta nautičara i svih zaljubljenika u more i morske aktivnosti koje će dočekati atraktivna plovila svih vrsta i veličina, bogata ponuda vanbrodskih motora, oprema i pribor za brodove i jahte, oprema za ronjenje i ribolov, nautička odjeća i obuća.

Sa ZV-a ističu kako posjetitelje očekuje bogat program – promocija novih brodova na hrvatskom tržištu, elegantni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu, atraktivne izložbe nautičke fotografije, gastronomski sadržaji kao i nagrade za posjetitelje.

Osim sajma Nautike na ZV-u će se u istom terminu održati i sajmovi Hotel&Gastroteh, Dani lova i ribolova i Festival maslina.

N.H./hina

foto: arhiva.nh

Tagovi: