Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / /VIDEO/ Neviđena bahatost i neprofesionalizam djelatnika HŽ-a!

/VIDEO/ Neviđena bahatost i neprofesionalizam djelatnika HŽ-a!

Da u HŽ-u stvari ne funkcioniraju ni blizu kako bi trebale, već i ptice na grani znaju. No, ova priča koja dolazi iz Brdovca u Zagrebačkoj županiji, prelazi sve granice normalnog poslovanja i za 19. stoljeće, a kamoli za 21. stoljeće.

Evo kako je cijeli događaj opisala gđa. Daniela Šoštarić Kožul na svojem facebook profilu i još bolje snimila s mobitelom (14.09.2016. – Stanica Brdovec – prema gl. kolodvoru Harmica):

“Naime, jedan gospodin u vlaku je dao kondukteru 100,00 kuna za kartu koja je iznosila 9,00 kuna, (to mu je bilo zadnjih 100,00 kuna što je bitno za priču.)

No, kondukter nije imao novce za vratiti te je čovjeku napisao potvrdu za podizanje “kusura” na blagajni željezničke stanice. Čovjek je mirno uzeo svoje novce natrag, jer ako daje novce, valjda i očekuje novce nazad a ne nekakvu potvrdu jer s tom potvrdom npr. ne može kupit kruh. Nudili smo mi ostali putnici da platimo čovjeku kartu ali nisu dali!? Čekala se policija dobih pola sata… Za čovjeka koji je mirno stajao kraj vrata i čekao!? Kojemu je bilo neugodno kad smo mu mi htjeli platiti kartu!? Ma sram vas bilo HŽ i vaše famozne konduktere! Za tih par kuna!?!?”

Eto, tako je sramotno ponašanje djelatnika HŽ-a opisala gđa. Daniela, a sve se najbolje vidi u video-u:

 

novo.hr

video: fb – Daniela Šoštarić Kožul

Tagovi: