gastronomija

Home / gastronomija/Poslovne vijesti / Od ponedjeljka vrata otvara restoran “Bernarda” iz Varaždinskih Toplica; gosti opet mogu uživati u kvalitetnim delicijama

Od ponedjeljka vrata otvara restoran “Bernarda” iz Varaždinskih Toplica; gosti opet mogu uživati u kvalitetnim delicijama

/promo/ Iako relativno nov na gastro sceni sjeverozapadne Hrvatske, već etablirani restoran BERNARDA iz Varaždinskih Toplica, objavio je kako počinje s radom od ponedjeljka, 18. svibnja.

“Svim ljubiteljima dobre i kvalitetne hrane s veseljem prosljeđujemo vijest o ponovnom otvaranju Restorana Bernarda u Varaždinskim Toplicama.

Vodeći računa o zdravlju i sigurnosti gostiju i djelatnika, vrata restorana
zatvorili smo i prije Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite, a sada smo
s istom namjerom otvaranje odgodili do ponedjeljka, 18. svibnja 2020.,” kažu iz restorana Bernarda.

Dodaju kako uz pridržavanje svih propisanih mjera zaštite, možete uživati u raskošnim gastrokreacijama provjerene biodinamičke kuhinje u poznatom interijeru ili na čak dvije odvojene terase.

Restoran „Bernarda“, koji je prošlog ljeta otvorio svoja vrata, nalazi se na samo četrdesetak minuta od Zagreba, u prekrasnim i pitoresknim Varaždinskim Toplicama.

U ponudi imaju brojne maštovite izvedbe predjela i juha, veliki izbor steakova i drugih mesnih jela, riblji specijaliteti, jela za vegetarijance kao i neizostavne slastice.

U restoranu “Bernarda” poslužuje se samo kvalitetna hrana

Zbog ograničenja broja gostiju, sukladno epidemiološkim savjetima, preporučuju cijenjenim gostima da prije dolaska rezerviraju svoje mjesto na broj telefona: 042/633-030

Nakon glavnog jela, čekaju vas fini deserti!


Osoblje restorana Bernarda s veseljem Vas očekuje!