Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / /FOTO-VIDEO/ Polet ponovno najbolji na 4. klupskom prvenstvu Međimurja na mantinele

/FOTO-VIDEO/ Polet ponovno najbolji na 4. klupskom prvenstvu Međimurja na mantinele

Prošlog vikenda završeno je 4. klupsko nogometno prvenstvo Međimurja na mantinele. U velikoj dvorani Nacionalnog gimnastičkog centar Aton u Nedelišću, tijekom dva tjedna, odigrano je pregršt kvalitetnih utakmica.

Tijekom finalnog dana prvenstva dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Tako je najkvalitetnije utakmice i borbu za medalje pratilo više od 1.500 ljubitelja nogometa.

Zadnji dan odigrano je šest utakmica u sve tri kategorije i dvije revijalne utakmice. Utakmice koje su svaka za sebe pružile svoju draž i napetost. Moramo krenuti od finalne utakmice SENIORA između NK DINAMA iz Domašinca i NK Polet Sveti Martin na Muri, za koju se može reći da je u 30 minuta pokazala zašto ljudi vole nogomet.

Iako je Polet po treći put za redom osvojio naslov rezultatom 7:4, utakmica je do samog kraja bila neizvjesna, čemu svjedoči činjenica da je polovicu susreta Dinamo vodio. Na kraju, sitnice su odlučile i pobjeda je otišla u ruke Poleta.

Prošlogodišnji finalist, NK PUŠĆINE, u napetoj utakmici za 3. mjesto  pobijedio je  NK PODTUREN rezultatom 4:3. Nogometaši Pušćina imali su veliku podršku svojih navijača. Nakon početnog vodstva Pušćina od 2:0, Podturen izjednačuje i do kraja utakmice se igra gol za gol. Ipak, više sreće ovaj put imali su dečki iz Pušćina i na kraju su zasluženo osvojili 3. mjesto.

  • Pobjednici u SENIORSKOJ konkurenciji – Polet (Sveti Martin na Muri)

  • Momčad Dinama iz Domašinca koja je poražena u finalu; Nagradu preuzima njihov najbolji igrač Stjepan Krznar

U veteranskoj kategoriji, nakon 3 uzastopna naslova NK NEDELIŠĆE, ove godine naslov najboljih veterana pripao je ekipi NK SLOGA iz Čakovca. Slogaši su u finalu uvjerljivo svladali NK BUDUĆNOST iz Podbresta 7:2.

  • Finale u VETERANSKOJ konkurenciji između čakovečke SLOGE i BUDUĆNOSTI iz Podbresta.

Finalna utakmica dječaka završila je pobjedom ŠN Međimurja Čakovec protiv svojih vršnjaka iz škole nogometa Dinamo Zelenko rezultatom 4:0.

Osim službenih utakmica, odigrane su i dvije revijalne utakmice. Prva na rasporedu je bila utakmica između partnera turnira i medija koja je završila rezultatom 6:4 za partnere turnira.

  • Partneri turnira – GOSPODARSTVENICI i ekipa MEDIJA; Druge godine zaredom uspješniji su partneri turnira

Druga revijalna utakmica, koja je izmamila osmijehe publike  i dobila ogroman pljesak, bila je U-6 između ŠN MEĐIMUREC/SLOBODA PRUGIĆI – NŠ MEĐIMURJE ČAKOVEC. Rezultat je bio 7:0 za NŠ MEĐIMURJE, ali rezultat ovdje nije bio u prvom planu.

Na prvenstvu je bilo mnogo odličnih poteza, a mi smo izdvojili dva prekrasna poznatog međimurskog nogometaša i najboljeg strijelca prvenstva – Dejana Mezge: (video NK Polet)

  • Da ugostiteljski dio organizacije prvenstva bude na visokom nivou, zaslužna je bila jedna od najboljih hrvatskih gimnastičarki – TIJANA TKALČEC!

     

novo.hr

foto: Aton/novo.hr