Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti / Promjene u Upravi Plive

Promjene u Upravi Plive

U PLIVI HRVATSKA d.o.o. imenovan je novi član Uprave i izvršni direktor Farmaceutskih proizvodnih operacija Zagreb Sébastien Roche.

Sébastien Roche PLIVI se pridružuje nakon dvije godine u PGT-u, Tevinom zajedničkom poduhvatu s Procter & Gambleom. U PGT-u je obnašao funkciju glavnog tehničkog direktora koja je uključivala vođenje proizvodne mreže od više od 20 lokacija, više od 200 CMO-ova, opskrbni lanac s operacijama u više od 80 zemalja te upravljanje portfeljom organizacije, izravnu nabavu, regulatorne funkcije i istraživanje i razvoj.

Roche  je u PGT prešao nakon 7 godina u McKinseyu, gdje je bio voditelj odjela za operacije u farmaceutskom sektoru. Prije McKinseya proveo je 11 godina u automobilskoj industriji na nekoliko menadžerskih funkcija.

Sébastien Roche dolazi na mjesto člana Uprave i izvršnog direktora Farmaceutskih proizvodnih operacija nakon promoviranja  Zorana Bunčića koji karijeru nastavlja unutar Teve kao glavni direktor Farmaceutskih operacija u Njemačkoj, priopćili su iz Plive.

novo.hr

foto: Pliva

Tagovi: ,