Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / SDP raspustio zagrebačku organizaciju i vodstvo međimurske organizacije

SDP raspustio zagrebačku organizaciju i vodstvo međimurske organizacije

Predsjedništvo SDP-a u utorak navečer je zbog loših izbornih rezultata i unutarstranačkih sukoba predložilo raspuštanje zagrebačke organizacije stranke.

‘Donijeli smo odluku o raspuštanju gradske organizacije u Gradu Zagrebu jer odluka o raspuštanju nekih tijela nije bila dovoljna da se zaustave loši procesi i osigura da zagrebačka organizacija funkcionira kako bi trebala, odnosno da bude koncentrirana na probleme građana. SDP ima mnogo dobrih članica i članova i ova se odluka ne odnosi na njih. Ona se odnosi na one koji su SDP smatrali servisom za zapošljavanje i koristili ga osobni probitak”, objasnio je Grbin. Dodao je da je nekad nužno donijeti i radikalne poteze, a da su ovi potezi bili nužni.

Raspuštena tijela u međimurskoj organizaciji stranke

Odluku Predsjedništva o raspuštanju članstva grada Zagreba i vodstva u Međimurskoj županiji treba još u subotu potvrditi Glavni odbor SDP-a. Odluka o Slavonskom Brodu na snagu stupa odmah.

Tako je čini se ‘šefovanje’ Mladena Novaka međimurskim SDP-om završilo, a sve veću ulogu preuzima novi načelnik Općine Nedelišće, mlad i ambiciozan Nikola Novak.

novo.hr

foto: arh.H