Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Teška nesreća na autocesti Zagreb – Karlovac, četvero poginulih

Teška nesreća na autocesti Zagreb – Karlovac, četvero poginulih

Strašna prometna nesreća jutros na autocesti Zagreb – Karlovac. Na kombi u kojemu je bilo devetero radnika tvrtke Šuma-Promet, koji je zbog kvara stajao na zaustavnom traku, naletio je kamion hrvatskih registarskih oznaka. Ugašena su četiri života. Poginule su dvije žene i dva muškarca, petero je ozlijeđeno, javlja Hrt.

Kombi u kojem je bilo devet ljudi, stao je zbog kvara u zaustavni trak. Vozač kombija propisno je postavio sigurnosni trokut, ali nije pomoglo. Nekoliko ljudi izašlo je iz kombija, a nedugo zatim na kombi je naletio kamion. Zbog siline udarca oba vozila završila su u jarku.

Na mjesto nesreće odmah su stigla tri tima hitne pomoći te je petero ozlijeđenih odvezeno u zagrebačke bolnice KBC Zagreb, KBC Sestre milosrdnice i KB Sveti Duh.

– U kombiju u kojeg se u zaustavnoj traci zabio tegljač – nalazilo ukupno 9 osoba. Četvero ih je nažalost na mjestu poginulo, a njih petero prevezeno je u zagrebačke bolnice. Svi su izvan životne opasnosti. No, jedan od njih, muškarac je u KB Sestara milosrdnica zadržan u jedinici intenzivnog liječenja i kod njega je utvrđeno da je COVID- pozitivan pa ga čeka preseljenje u KB Dubrava, javlja Hrt

novo.hr

foto: scr.hrt