auto-moto

Home / auto-moto/Poslovne vijesti / Uber u Zagrebu otvorio novi Centar za podršku vozačima

Uber u Zagrebu otvorio novi Centar za podršku vozačima

Uber je u četvrtak na novoj lokaciji u Zagrebu otvorio Centar za podršku vozačima, u kojem će vozači koji taksiraju uz pomoć aplikacije Uber moći dobiti pomoć i savjete koji su im potrebni, objavili su iz Ubera.

Novootvoreni centar nalazi se u Radničkoj ulici, ima 200 četvornih metara i za vozače je otvoren svaki radni dan od 10 do 15 sati.

Generalni menadžer Ubera za jugoistočnu Europu Davor Tremac je istaknuo kako su u anketi vozači rekli da su zadovoljni podrškom koju imaju od Ubera, no da im je potrebno i fizičko mjesto gdje mogu doći i porazgovarati s nekim o svim pitanjima koja ih zanimaju.

Stoga su, kako je kazao, odlučili postojeći Centar za vozače premjestiti u novi, značajno veći prostor te proširiti opseg usluga koje može ponuditi vozačima.

“Otvaranje novog Centra nastavak je kontinuiranog rada na podizanju kvalitete i zadovoljstva vozača Uberom”, rekao je Tremac.

Nakon nedavnog spajanja usluga uberX i UberSELECT, novootvoreni Centar omogućit će vozačima još bolje uvjete rada, navodi se u priopćenju.

Osim Centra, Uber je ove godine pokrenuo program zaštite za partnere u sklopu kojeg svi samostalni vozači, uz besplatno osiguranje, imaju zaštitu od neplaniranih troškova uslijed velikih životnih događanja. Predstavljen je i sigurnosni centar unutar aplikacije koji vozače upozorava na pridržavanje propisanih ograničenja brzine, a korisnicima omogućuje da svoju rutu kretanja podijele s prijateljima i obitelji te lako kontaktiraju hitnu pomoć.

K.N./hina

foto: Uber

Tagovi: ,