Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/tehnologija / Udruga eCommerce Hrvatska sudjelovala na Upterdam konferenciji u Bratislavi

Udruga eCommerce Hrvatska sudjelovala na Upterdam konferenciji u Bratislavi

Proteklog tjedna u Bratislavi se održala Upterdam e-commerce konferencija, najveća konferencija s takvom tematikom u Slovačkoj.

Na konferenciji su sudjelovali i članovi eCommerce udruge iz Hrvatske, a predsjednik Marcel Majsan bio je sudionik panela na kojem se govorilo o trendovima u internetskoj trgovini.

Osim predsjednika udruge eCommerce Hrvatska, na panelu je sudjelovao Jorij Abraham iz Nizozemske, izvršni direktor Ecommece Foundation organizacije i osnivač Safe.Shop oznake povjerenja. Safe.Shop je oznaka povjerenja, koju web shopovi prime ukoliko zadovolje neke standarde i procedure, a nakon toga je stave na vidljivo mjesto, jer značajno povećava povjerenje kupaca prilikom svake kupnje na internetu. Prava na dodjelu Safe.Shop oznake u Hrvatskoj ima udruga eCommerce Hrvatska, pa ukoliko želite da vaši kupci imaju više povjerenja u vaš web shop, javite se udruzi.

Inače, zanimljivo predavanje stručnjaka iz Nizozemske, Jorija Abrahama, moći ćete pratiti na sljedećoj CRO commerce konferenciji 12. ožujka 2020. u Kongresnom centru Forum.

Osim njih dvojice, na panelu o trendovima u internetskoj trgovini, sudjelovali su predstavnici e-commerce udruga iz Poljske, Rumunjske, Slovačke i Mađarske.

Također, na konferenciji su bila zanimljiva predavanja o budućnosti internetske trgovine, psihologiji potrošača u internetskoj trgovini, porezima, dostavi robe, investicijskim fondovima, kraju ‘klasičnih’ lozinki i druge korisne teme.

Članovi udruge eCommerce Hrvatska u Bratislavi

Moramo spomenuti da je organizacija konferencije bila na visokom nivou, a mnogi od sudionika doći će i na CRO commerce konferenciju, koja će se, u organizaciji udruge eCommerce Hrvatska, održati 12. ožujka 2020. u Kongresnom centru FORUM u Zagrebu. Time se potvrđuje sve veći značaj ove udruge u cijeloj Europi, jer osim što educiraju, kroz suradnju otvaraju razne poslovne prilike mnogim internetskim trgovcima i svima koji se bave ovom branšom.

Predsjednik udruge eCommerce Hrvatska Marcel Majsan nakon panela je imao pojedinačna savjetovanja za sve posjetitelje konferencije

Do CRO commerce konferencije možete posjetiti neki od meetup-ova udruge, na kojima se također obrađuju teme korisne za sve sudionike internetske trgovine.

Dragan Bacinger

foto: novo.hr