Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Vaterpolisti Zvezde napadnuti na splitskoj rivi; otkazali utakmicu i otišli doma

Vaterpolisti Zvezde napadnuti na splitskoj rivi; otkazali utakmicu i otišli doma

Trojica vaterpolista Crvene zvezde napadnuti su danas nešto prije 14 sati na splitskoj Rivi. Dvojica su uspjela pobjeći, dok se jedan spasio skokom u more.

HVS osudio izgred koji se dogodio na splitskoj rivi

Incident je službeno potvrdila policija, koja je dojavu o napadu dobila u 13.40 sati, kada su petorica mladića napali trojicu igrača Vaterpolo kluba Crvena Zvezda.

– Jedan od napadnutih vaterpolista je skočio u more, a dvojica su pobjegla. Do našeg dolaska na mjesto događaja razbježali su se i napadači. Mladiću koji je skočio u more ponudili smo liječničku pomoć, no odbio je. Za sada nema vidljivih ozljeda. Odveli smo ga u hotel i tamo s njim obavili razgovor, te sa ostalom dvojicom koji su uspjeli pobjeći. Paralelno s tim policija traga za počiniteljima i provodi kriminalističko istraživanje, kazala je Željka Radošević iz splitske policije.

Neslužbeno se doznaje da je napad bio iznenadan.  Vaterpolisti su prije napada šetali Rivom i izgleda kako je lokalnim mladićima zasmetalo to što su svi bili odjeveni u majice svog kluba.

Vatrepolisti Crvene zvezde (Srbija) večeras na poljudskom bazenu trebali su danas igrati utakmicu u Regionalnoj vaterpolskoj ligi si Mornarom BS, ali je Igor Milojević, direktor VK-a Crvena zvezda izjavio da je utakmica otkazana te kako su Zvezdini igrači krenuli natrag za Beograd. Također održat će press konferenciju kada stignu u Beograd.

Opet se dogodila jedna velika sramota za Split ali i cijelu Hrvatsku, koja će sigurno odbiti mnoge građane susjednih zemalja od turističkog dolaska u našu zemlju.

N.H.

foto: scr.Slobodna Dalmacija