eko industrija

Home / eko industrija/Poslovne vijesti / Veliki požar izbio u Zaprešiću u tvrtki Eko flor koja se bavi otpadom

Veliki požar izbio u Zaprešiću u tvrtki Eko flor koja se bavi otpadom

Veliki požar izbio je u Zaprešiću u tvrtki Eko flor, koja se bavi otpadom, u Industrijskoj ulici u Zaprešiću. Gori plastični otpad u jednoj od hala, a iz Zaprešića i susjedne Općine Bistra pozvali su građane da zatvore vrata i prozore

“Na obodu odlagališta smeća u Zaprešiću dogodio se požar. Nitko nije stradao, razloge požara ne znamo. Sve žurne službe su na terenu, razlozi se ne znaju. Molimo sugrađane i sugrađanke da u ovaj do grada ne ulaze.’, kazao je zamjenik gradonačelnika Alan Labus i dodao da bi bilo dobro građani zatvore vrata i prozore.

Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-RH u objavi na X-u navelo je da su o svemu ‘obaviješteni načelnik Stožera civilne zaštite grada Zaprešića te inspektori zaštite okoliša i zaštite od požara. ‘Molimo građane da zatvore prozore i ne izlaze van bez nužne potrebe zbog mogućeg štetnog djelovanja plinova te da se ne približavaju mjestu događaja!’, istaknuli su.

Trenutno je požar na području grada Zaprešića. Molimo mještane Općine Bistra da preventivno zatvore vrata i prozore, napisali su na Facebooku iz DVD-a Bistra.

N.H.

foto: FB.Ravnateljstvo CZ