Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / /VIDEO/ Dok je ministrica Divjak davala izjavu, Čačić pokazivao jezik

/VIDEO/ Dok je ministrica Divjak davala izjavu, Čačić pokazivao jezik

Danas su otvoreni radovi na izgradnji nove osnovne škole u Svetom Iliji, u Varaždinskoj županiji.

Na obilježavanju izgradnje nove škole bili su premijer Andrej Plenković i potpredsjednik Vlade Predrag Štromar, ministrica obrazovanja Blaženka Divjak, kao i varaždinski župan Radimir Čačić.

Upravo su bivši stranački kolege iz HNS-a, Čačić i Divjak, obilježili inače sasvim obično otvaranje izgradnje osnovne škole.

Naime, dok je ministrica Divjak govorila o aktualnim problemima hrvatskog školstva, župan Čačić, koji je stajao točno iza ministrice, brzo se počeo dosađivati. Nakon što se isprva meškoljio, Čačić je počeo zapisivati natuknice na ruku.

Tijekom cijelog govora ministrice, Čačić je radio prilično posprdne grimase, a ‘vrhunac’ je stigao kada mu je prišla savjetnica Natalija Martinčević. Ona mu je postavila pitanje na koje je varaždinski župan slegnuo ramenima. Potom je uslijedila sramotna gestikulacija koju je stvarno teško shvatiti i vjerojatno se odnosila na govor ministrice Divjak.

Čačićeva sramotna reakcija

Da se kojim slučajem ova nezapamćena reakcija odnosila na nešto drugo, što je gotovo nemoguće, i dalje je sramotna. Drugim riječima, bivši ministar i potpredsjednik Vlade u mandatu Zorana Milanovića, još jednom je pokazao svoj bahati stil koji ga ‘krasi’ tijekom cijele političke karijere.

novo.hr

foto/video: N1TV