Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / /VIDEO/ Trump nakon viralne snimke nazvao Trudeaua dvoličnim

/VIDEO/ Trump nakon viralne snimke nazvao Trudeaua dvoličnim

Televizijske kamere ‘ulovile’ su čelnike Francuske, Velike Britanije, Kanade i Nizozemske dok su, kako se čini, ismijavali američkog predsjednika Donalda Trumpa na prijemu u Buckinghamskoj palači priređenom sinoć uoči summita NATO-a. Britanski premijer Boris Johnson sve poriče, a Trump uzvraća uvredama.

Snimka kanadske televizije CBC pokazuje da su se francuski predsjednik Emmanuel Macron, britanski premijer Boris Johnson i njegov kolege Justin Trudeau iz Kanade te Mark Rute iz Nizozemske očito dobro zabavljali u razgovoru s princezom Annom. Trudeau na snimci, govoreći o nekome za koga se smatra da misli na Trumpa, kaže kako “kasni zato što održava konferencije u trajanju od 40 minuta”.

Justin Trudeau na snimci uz smiješak govori i kako se lijepo vidjelo da je nečija ekipa, pretpostavlja se Trumpova, “zinula kao da je pala s Marsa”. Kao i za prethodnog summita NATO-a, Trump nije poštovao protokol već je izjave za novinare u društvu čelnika savezničkih zemalja iskoristio da nepredviđeno odgovara na pitanja međunarodnih medija.

Odgovarajući na video koji je u međuvremenu postao viralan, Trump je Trudeaua nazvao “dvoličnim”.

 Iskreno, on je inače dobar tip, ali istina je da sam ga prozvao da ne plaća dovoljno u Savez, pa nije bio baš sretan zbog toga, dodao je.

Britanski premijer porekao je da američkog predsjednika ne doživljava ozbiljno.

N.H.

foto: twitter

Tagovi: