Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / /VIDEO/ Zdravko i Zoran Mamić u Hercegovini pjevali neslužbenu Hajdukovu himnu

/VIDEO/ Zdravko i Zoran Mamić u Hercegovini pjevali neslužbenu Hajdukovu himnu

Pravomoćno osuđeni Zdravko i Zoran Mamić snimljeni su kako feštaju u Herceogovini, javlja Nacional. Braća Mamić uskoro se moraju javiti u Remetinec, inače će za njima biti raspisana tjeralica i europski uhidbeni nalog.

Među pjesmama koja su se pjevale u Hercegovini bila je i ‘Kada umrem umotan u bilo’ Vinka Coce, inače neslužbena himna Hajduka.

Ministarsvo pravosuđa i uprave prije nekoliko je dana odbilo zahtjev Zorana Mamića da zatvorsku kaznu odsluži u BiH, a ranije je isto odbio i zagrbački Županijski sud. Ministarstvo u priopćenju ističe da ih je Županijski sud u Zagrebu izvijestio kako iz priložene dokumentacije – molbe osuđenika, njegovih osobnih podataka te javno dostupnih podataka, proizlazi da nisu ispunjene zakonske pretpostavke za upućivanjem zamolbe nadležnom tijelu Bosne i Hercegovine za preuzimanjem izvršenja kaznene presude.

Bivši trener Dinama mora se javiti u zagrebački zatvor do 10. svibnja.

Braća Mamić su, podsjetimo, pred osječkim sudom pravomoćno osuđena za izvlačenje novca iz Dinama. Zdravku Mamiću Vrhovni sud pravomoćno je potvrdio kaznu od 6,5 godina zatvora dok je njegovom bratu Zoranu kazna smanjena na 4 godine i 8 mjeseci.

novo.hr

foto: screenshot