Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Vlašić konačno raskinuo s West Hamom, Englezima 12 milijuna eura i postotak od budućeg transfera

Vlašić konačno raskinuo s West Hamom, Englezima 12 milijuna eura i postotak od budućeg transfera

Torino i West Ham postigli su napokon dogovor oko Nikole Vlašića, tvrdi talijanski Tuttosport.

Navodno su preostali samo detalji i transfer 25-godišnjeg hrvatskog reprezentativca u Italiju će biti i služben.

Torino će platiti West Hamu 10 milijuna eura, uz do dva milijuna u bonusima, a Englezima ide i postotak od budućeg transfera.

Hrvatski veznjak, koji trenutačno sam trenira u Milanu i čeka liječnički pregled te finiširanje transfera, već je dogovorio petogodišnji ugovor s Torinom i zarađivat će oko dva milijuna eura po sezoni. 

Englezi su Vlašića 2021. godine kupili od moskovskog CSKA za 30 milijuna eura i tvrdoglavi su pokušavali “izmusti” što više novca, iako ne računaju na njega oko eventualnog povratka u London, piše Htv. Prije 10.-ak dana objavljeno je kako se Hrvat osobno angažirao ne baš biranim riječima i tražio od klupske uprave da ga pusti u Torino.

Dosta mi je ove situacije gdje se ništa ne pomiče s mrtve točke. Svi znamo, vi prvi, da me ovdje ne smatrate važnim igračem, samo sam jedan od mnogih u rezervi. Već dva mjeseca vam govorim da želim ići i igrati za Torino, ne želim ostati u West Hamu pod ovim uvjetima. Ni moja obitelj se ne želi vratiti u Englesku. Nisam zainteresiran ni za druge opcije s tržišta, ako ih je ikad i bilo. Užasno se ponašate, rekao je upravi West Hama navodno Vlašić.

Novo.hr

foto: epa