tehnologija

Home / Mobiteli/Poslovne vijesti/tehnologija / WhatsApp uvodi novu veliku promjenu

WhatsApp uvodi novu veliku promjenu

Korisnici aplikacije WhatsApp imaju do veljače razmisliti kako se postaviti na promjenu uvjeta korištenja te aplikacije koju tvrtka želi uvesti početkom iduće godine, odnosno tako barem poručuju iz WABetainfo, koji su uočili i putem weba podijelili snimke zaslona koji pokazuju najavljene promjene, prenosi Zimo.

Dodirom na Pristajem (Agree) prihvaćate nove uvjete koji stupaju na snagu 8. veljače 2021. godine, piše u jednom od navedenih snimki zaslona.

Nakon tog datuma morat ćete prihvatiti nove uvjete korištenja kako biste mogli nastaviti koristiti WhatsApp ili jednostavno uvijek možete izbrisati svoj korisnički račun, piše nadalje.

Malo je vjerojatno da će većina korisnika htjeti jednostavno izbrisati svoje korisničke račune jer je WhatsApp ipak i dalje najpopularnija aplikacija za dopisivanje u svijetu, prema čijim se podacima dnevno šalje oko 100 milijardi poruka.

Službene reakcije iz WhatsAppa o navedenim promjenama zasad nema, no iz potvrdili su da korisnici koji ne prihvate nove uvjete do 8. veljače neće moći nakon tog datuma više koristiti aplikaciju.

WhatsApp je nedavno iznio planove za više interakcije s tvrtkama, odnosno više interakcije između privatnih korisnika i tvrtki izravno putem aplikacije.

Postoje i planovi za omogućavanje korisnicima da kupuju proizvode izravno iz Aplikacije, a istraživanje te tvrtke pokazalo je da korisnici preferiraju kontaktirati s tvrtkama radi pomoći o informacijama te da će tako prije kupiti proizvod ako im se to omogući.

Proteklog tjedna WhatsApp je uveo još jednu veliku promjenu, a riječ je bila o interaktivnim pozadinama zaslona, koje omogućuju postavljanje jedinstvenog izgleda chata sa svim korisniku najdražim ili najbitnijim kontaktima.

novo.hr

foto: WA

Tagovi: