Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Zadranin zbog ljubavne svađe skočio s broda i otplivao do obale

Zadranin zbog ljubavne svađe skočio s broda i otplivao do obale

Na Jadrolinijinom brodu Zadar – Preko, dogodila se ljubavna svađa nakon koje je 43-godišnji Zadranin skočio u more i doplivao do obale.

Sinoć, oko 21 sat, desetak metara od kopna s Jadrolinijinog je broda na glavu skočio Zadranin te otplivao do Maraska parka, nekoliko stotina metara udaljenog od predjela u kojem živi, otresao se i otišao kući pješice, piše Zadarski.hr

Brod je zaustavljen odmah po skoku 43-godišnjaka koji se na brodu posvađao sa suprugom. Iako su u njega bili upereni reflektori muškarac se nije obazirao na pozive s broda Kapetanije da stane, te je, nakon što je isplivao na obalu, nastavio trčati prema kvartu u kojem živi.

”Muškarca smo uspjeli osvijetliti i vidjeli ga kako izlazi iz mora i odlazi”, rekao je Alen Rukavina, kapetan iz zadarske Lučke kapetanije, koja je nakon iznenadnog skoka odmah pokrenula akciju traganja i spašavanja za putnikom. Policija je odmah obaviještena o incidentu.

”To nije pomorski prekršaj već luđački čin osobe koja je ugrozila svoj život i dovela plovidbu u opasnost. Mi smo o tome obavijestili policiju i smatramo da je taj čin opećopasne radnje u nadležnosti policije”, kazao je Rukavina.

Stručnjaci iz područja psihologije, piše Zadarski, navode da će muškarac u određenom trenutku učiniti sve samo da izbjegne svađu sa ženom.

izvor: zadarski.hr