Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti / Zbog povećanja opsega poslovanja i Saponia nagrađuje zaposlenike

Zbog povećanja opsega poslovanja i Saponia nagrađuje zaposlenike

Uprava Saponije odlučila je nagraditi svoje zaposlenike  jednokratnom nagradom u iznosu od 1.000 kuna neto te im na taj način zahvaliti na njihovom nesebičnom radu u vrijeme epidemije koronavirusom, objaili su u subotu iz te kompanije. 

“U Saponiji se, zbog potreba za njihovim proizvodima, proizvodi povećanim kapacitetom kako bi osigurali dovoljne količine deterdženata, sredstava za čišćenje te sapuna, a dodatno  su  angažirani  i u proizvodnji  sredstva za dezinfekciju ruku i površina”, navodi se u priopćenju.

Iz kompanije, koja već 126 godina brine o čistoći i higijeni ljudi i njihovih domova , ističu kako osjećaju posebnu odgovornost prema građanima Hrvatske te su osigurali sve potrebno za normalno odvijanje proizvodnje.

Među najpoznatijim Saponijinim proizvodima su faks helizim, ornel, likvi, arf ,bis, kalodont i lahor, a iz tvrtke ističu da tih proizvoda ima u dovoljnim količinama te da su za njihovu povećanu proizvodnju pravovremeno osigurane sirovine i ambalaža.

“Zaposlenici Saponije su se i do sada uvijek dodatno angažirali kada je to bilo potrebno, tako da i dalje vjerujemo u njihov doprinos da svi što lakše prebrodimo ovu situaciju prouzrokovanu epidemijom koronavirusom”,  zaključuje se u priopćenju. 

Saponia, čije je sjedište u Osijeku, proizvodi deterdžente široke potrošnje (za pranje i njegu rublja, pranje posuđa i sredstva za čišćenje), njen toaletni program obuhvaća sredstva za oralnu higijenu i njegu tijela, a proizvodi i sredstva za industriju i instituciju (proizvodi za pranje, čišćenje i dezinfekciju u različitim industrijskim poduzećima i institucijama).

T.R.

foto: Saponia

Tagovi: