Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti / Zbog preuređenja zatvara se poznati šoping centar u samom centru Zagreba

Zbog preuređenja zatvara se poznati šoping centar u samom centru Zagreba

Iz Centra Kaptol iseljavaju mnoge trgovine jer na jesen kreće njegova obnova. Vlasnik objekta, austrijska Supernova grupa, želi osvježiti njegov izgled te najavljuje bogatiju ponudu i sadržaj.

Zbog selidbe mnogi dućani imaju veliku rasprodaju uz sniženja i do 70 posto. U svojim lecima navode kako je to zbog zatvaranja centra, što je kod nekih izazvalo sumnju da je to najava njegova potpunog gašenja. Ali iz Supernove su to opovrgli.

‘Namjera Supernova grupe je revitalizirati i preurediti Centar Kaptol kako bi zablistao u novom – osvježenom izdanju uz bogatiju ponudu i sadržaje. Uzimajući u obzir to da ćemo s radovima na renovaciji trgovačkog dijela Centra Kaptol startati tijekom jeseni 2019. godine, trenutno smo u procesu iseljavanja zakupnika’, odgovorili su iz Supernove za tportal.

Ove trgovine bit će otvorene i za vrijeme radova:

Zakupci koji će cijelo vrijeme radova biti otvoreni za kupce s eventualnim manjim prekidima ili promjenom lokacije unutar centra su: Kaptol Boutique Cinema by CineStar kino & WOW bar; ugostiteljski objekti: Beer Bar, Khala restaurant & bar, Barbieri’s restoran, Jimmy Woo caffe bar; Et Cetera; lifestyle store, dječji Vrtić “Maleni Talenti” i Educarena; OrlandoFit Fitnes Kaptol; Bilić Vision; Husar & Tomčić škola pjevanja; Opium Frizerski salon & Opium Pets; Bonkulović Delikatese; Svijet Medija, Burberry i Konzum. Garaža i uredi u sklopu Centra također će cijelo vrijeme biti otvoreni. 

novo.hr

foto: novo.hr