Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Lajf, kauch & kuhacha

Lajf, kauch & kuhacha

HESTIJA DA BUDEM

Sinoć me saprala nesanica pa sam gledala neki film.  ‘Sve njegove žene’ i neodoljivi Đir. Sve idila, ludilo od emocija. Kad ono, BUM! Jadna mu žena dobila Hestijin sindrom, navodno jer ju je on previše volio. Pa ona završila u ludaru a njemu zabranili da je viđa. Da lakše dođe k sebi. Žena, ne on. Ta vam je Hestija neka boginja, a vidim ima i svoju bolest. Za koju je kriv muškarac.

I tako van ona u ludari dok on pati jer je ne može zagrlit i ljubit. Ima bit da zato većina muškaraca i sakriva osjećaje ka zmija noge. Prevencije radi. Zamisli da draga završi u ludari. Eto ti tragedije. Grčke. Onda biraju malo bit, malo ne bit. Rekao bi  moj otac’ ne možeš i prdnit i stisnit’. Ili jesi ili nisi. Ako nisi, razguli. Jer, sve smo mi, potajno Hestije.
Ali, da se ja sad onom ginekologu kojeg Đir glumi. Zaljubio se on u neku golfericu. Valjda od silne tuge za svojom Hestijom. I htio ju oženit. Ona ga otkantala mjestimice. Neće golferica bit Hestija u najavi.

Osim šta je lijepa, ispostavilo se da je i pametna. Mislite da je ova njegova, ona u ludari, ozdravila kad se on zaljubio u drugu? Je k…, ostala s…na kakva je i bila. I onda je njega neki tornado odnio u neku zabit. Kraj nisam skužila. Bila sam masu zabrinuta za tu jadnu Hestiju. I na činjenicu da je baš šteta šta kod nas nema tornada. A sve je manje i Hestija.

Naravno da sam, nakon filma, sanjala da sam ta Hestija. I nisam završila u ludari. A ni on se nije zaljubio u golfericu. I skuhala sam mu savršene špek fileke:)

Stojte mi zdravi, lijepi i pametni.

Vaša Pamela

Tagovi: