Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Lajf, kauch & kuhacha

Lajf, kauch & kuhacha

JER TI TO (NE) ZASLUŽUJEŠ!

Svijet je pun zauzetih muškaraca i slobodnih žena. Nisam izmislila. Pročitala sam negdje neku statistiku. Ne znam je li točna. Uglavnom, po toj logici, slobodna će se žena, barem jednom, zaljubiti u zauzetog muškarca. A ako baš nema sreće i on u nju.

I onda kreće zabava. On izmišlja vrijeme između obveza, posla i obitelji. Ona bez mobitela ne ide ni na wc jer bi se moglo dogoditi da on, baš dok ona piša, ulovi minutu da je čuje. Ona nemali broj puta odgodi sve dogovore sa frendicama jer on samo u tom terminu može eskivirat sve obveze. A baš je lud za njom i želi provesti to vrijeme dokazujući joj to. I oni se tako vole. On će jednog dana definitivno biti samo njen. A i ovako je.

On uopće ne zna o čemu ona priča kad spominje da ga sa nekim dijeli. Onda on izmisli neki vikend za njih. A njoj blagdan. I to i Božić i Nova godina i Uskrs. Sve zajedno. Jer ih je, naravno, provela sa prijateljicama, ili sama. Pokloni su dirljivi. Sadržavaju simboliku i obećanje. Takvima ih ona doživljava. Vrijeme prolazi i oni se vole. Naglasak je na vremenu koje prolazi.

Onda se ona, ta slobodna žena, jedno jutro probudi i shvati da je i dalje, formalno slobodna. Samo što je u vezi. Koja to nije. Ili je? Ovisno o tomu tko je tumači i za nju zna. A mali ih je broj. I shvati da je njena sloboda neprocjenjiva. I stvarna. Pa nazove frendicu i najavi joj da je vrijeme za ‘oduzet se’ izlazak. I provjerit nije li se statistika ipak za*ebala pa negdje još okolo tumara neki slobodan lik kojeg bi mogla upoznat. A i ako ne upozna, nema veze. Jednom netko će doći. Ili neće. Svejedno je.

Svijet možda jeste pun zauzetih muškaraca i slobodnih žena. Statistički. Odluka da vam se putevi ukrste je svjesna. E pa, drage moje, i iz vecea neko mora izać da bi vi ušle, zar ne? Zašto bi u vezama pravile iznimke? Zbog ljubavi? Bravo! Ispravan odgovor. Krenite od one prema sebi.

Vani je sunce, vi ste slobodne, a plac je prepun voća od kojeg možete skuhat džemove za prijateljice. Uživajte!

Ljubi vas Pam!