gastronomija

Home / gastronomija/Poslovne vijesti / Rijeka dobila prvi gluten free lokal u Hrvatskoj

Rijeka dobila prvi gluten free lokal u Hrvatskoj

Danas je sve više onih koji boluju od celijakije pa moraju koristiti koji su bez glutena. S druge strane mnogo je i onih koji ne boluju od celijakije, ali su odlučili uzimati hranu bez glutena. Za sve njih otvoren je specijalizirani restoran u Rijeci – Rica Gluten Free.

Jedinstveno mjesto oduševiti će mnoge ljubitelje zdrave prehrane, a posebno one koje iz zdravstvenih razloga imaju potrebu za posebno prilagođenom prehranom bez glutena. Rica Gluten Free mjesto je gdje će biti moguće ostvariti kupnju svih vrsta pekarskih, slastičarskih i smrznutih gluten free proizvoda, degustirati nove proizvode  te konzumirajući razna jela educirati se o novostima i trendovima iz bezglutenskog svijeta.

Posvećenost zdravlju iziskuje trajnu brigu i podizanje vlastitih standarda te stoga dijelimo svoju misiju sa svim bezglutencima i onima koji brinu o svojem zdravlju, pretvorivši svoj lokal u mjesto koje će imati i edukativnu funkciju, u vidu raznih radionica, predavanja i prezentacija u kojima ćemo ugostiti autore renomiranih bezglutenskih kuharica i knjiga.

novo.hr

foto: Rica Gluten Free