novogradnja

Home / novogradnja/Poslovne vijesti / Robert Petrosian novi predsjednik Uprave Instituta IGH

Robert Petrosian novi predsjednik Uprave Instituta IGH

Dosadašnji direktor Robert Petrosian imenovan za predsjednika uprave Instituta IGH, a u upravu je Nadzorni odbor imenovao i direktoricu Regionalnog centra Split Vedranu Tudor i direktora Regionalnog centra Osijek Miroslava Pauzara, izvijestio je IGH u utorak.

Robert Petrosian imenovan je direktorom Instituta IGH u veljači 2020. godine, dok je od 2019. bio član uprave. Međunarodno iskustvo gradio je radeći na pozicijama glavnog izvršnog direktora, zamjenika glavnog izvršnog direktora, glavnog projektanta, voditelja projekata, tehničkog direktora, glavnog inženjera gradilišta u više međunarodnih tvrtki u raznim zemljama. 

Vedrana Tudor karijeru u Institutu IGH započela je 2007. godine kao voditeljica projekata, potom voditeljica Laboratorija IGH Split, da bi 2016. godine preuzela funkciju direktorice Regionalnog centra IGH Split. 

Miroslav Pauzar od 1986. karijeru gradi u Institutu IGH, počevši kao projektant, voditelj projekata i potom glavni nadzorni inženjer na raznim projektima diljem Slavonije. Od 2013. godine direktor je Regionalnog centra IGH Osijek. 

Pauzar i  Tudor će nastaviti obnašati funkcije direktora regionalnih centara u Splitu i Osijeku.

Mandat nove uprave započeo je s 25. srpnja.

P.T.

foto: IGH

Tagovi: